marți, 10 martie 2015

Beneficiile unui afterschool pentru copilul tau

     Stiai ca 4 din 5 copii cu varsta intre 5 si 13 ani care participa la activitatiile unui afterschool au cu 60% mai multe sanse de a se integra in societate si a avea mai mult success in viata decat cei care nu frecventeaza un afterschool? In acest articol va vom prezenta principalele 5 beneficii ale unui afterschool pentru educatia si dezvoltarea copilului tau!

 AfterSchool


  • Primul beneficiu al unui afterschool este reducerea problemelor de integrare si de comportament al copiilor. Stim ca cei mici sunt foarte energici si sunt tot timpul in viteza, de aceea un afterschool este locul ideal de a transforma acest surplus de energie in ceva productiv si distractiv in acelasi timp!
  • Un alt beneficu este formarea unei directii in viata pentru cei mici sub atenta supraveghere a cadrelor didactice. In acest mediu placut si relaxant copilul tau va invata sa relationeze pozitiv cu colegii lui si sa isi dezvolte abilitati care il vor ajuta in viata.
 AfterSchool

  • Al treilea beneficiu este rezolvarea temelor pentru scoala. Copii vor fi asistati de cadre didactice care ii vor ajuta sa isi faca temele intr-un mod distractiv si productiv. Astfel tu ca parinte nu va mai trebui sa te stresezi cu acest lucru. De asemenea copii vor invata sa respecte un program bine stabilit care le vor dezvolta atentia si spiritul organizational.
  • Cel de al 4-lea lucru de care copilul tau se va bucura este modul de petrecere a timpului intr-o maniera distractiva si educativa in acelasi moment. Activitatiile unui afterschool sunt special concepute pentru ca prichindelul tau sa se simta excelent si sa se dezvolte constant.
 ASA KIDS

  • Ultimul dar nu cel din urma beneficiu este imbunatatirea  increderii celui mic in propriile forte si in el. Astfel copii care participa la activitatiile unui afterschool sunt incurajati sa aiba incredere in ei si sa dezvolte sentimente puternice de respect personal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu